ʻO ka Adventures of Mana Review -ʻO kaʻekolu o ka manawa ke aloha

ʻO kaʻaoʻaoʻekolu o kēia kēmu 1991 Square Enix e hoʻoholo pololei

ʻO ka hāʻinaʻo Action Eni-RPG Adventures o Mana he mea hou o ka pāʻani mua ma ka series Mana (Seiken Densetsu ma Iapana), me nā ukali pūʻana me ka Secret Secret of Mana. Hoʻokumu kēia kēmu i ka makahiki 1991 i ka Game Boy e like me Final Fantasy Adventure i ka US a me Mystic Quest maʻEulopa. ʻAʻole kēia ka remake mua, akā,ʻo ka Sword of Mana i hana hou no ka Game Boy Advance i ka makahiki 2003. Eia naʻe,ʻo ka Adventures of Mana e hoʻolei i ka pahi o Mana ma ka puka makani; ua hoʻolālāʻia kēia e pāʻani like me ka pāʻani mua. ʻAʻole wau i hoʻokani i nā meleʻo Mystic no ka wā lōʻihi -ʻo wau paha ka mea Pelekānia o ka pāʻani mai kahi hale kūʻai o Texas - a uaʻike kokeʻia.

ʻO kaʻoiaʻiʻo, he aha ka mea e hoʻokūkū ai ka Adventures o Mana ma muli o ka mālamaʻana i kahi laina maʻalahi ma waena o ka manawa hou a me kēia manawa. Makemakeʻo ia e like me ka pāʻani pīʻaniʻo 1991 no ka pāʻani me ka hanaʻole o nā kēmu Game Boy 1991. ʻAʻole wau i hoʻopā aku i kaʻimi Kīkino e like me kaʻu iʻike ai i loko o nā makahiki, ua kūʻai aku i ka pāʻani i ka wā ma mua. Uaʻikeʻo ia i kaʻike koke, akā, me ka nuiʻole o ka hopena, ke hoʻomanaʻo nei au i ka pāʻani. Ua makemake au i ia mea, akā ua kūʻai aku wau. ʻAʻole wau i manaʻo i ka pahi kaua a Mana iʻole e mālama. Hoʻoponopono kēia i ka manaʻoʻoluʻolu e like me kahi hana leʻaleʻa-RPG e pili ana iā Zelda-esque me ka'ōkuhi o Final Fantasy RPG ma laila. He kūʻokoʻa kū hoʻokahi kona, aʻo ka hopena o kēia hopena, hoʻopukaʻia i kahi ala maikaʻi loa e lilo ai i mea pāʻani.

He meaʻuʻuku keʻano o nā mea kaua, inā wale nōʻo nā mea kaua e loaʻa i nā hopena likeʻole a he pono kekahi e holomua ma waena o ka pāʻani, e like me ke koʻi e kua i lalo i nā kumu lāʻau. No laila e loli pinepineʻoe ma waena o lākou. Mahalo,ʻo 3 mau koho koho wikiwiki e hana i kēiaʻoihana maʻalahi ma mua o ka hana ma ka Game Boy mua. Akā, heʻano likeʻole ka'ōnaehana'ōlohelohe. ʻAʻole ponoʻoe e kūʻai aku i kekahi mea pepehi a meaʻole paha; Ponoʻoe e lawa i ke gula e kūʻai aku i nā meaʻoihana kiʻekiʻe ma kahi o loaʻa. Eia hou, e loaʻa iāʻoe nā mea pono e hoʻomaha ai i ka noho olakino. ʻAʻole kēia he kēmu hoʻopaʻi loa; e makeʻoe i kekahi mau manawa a nalowale i kēlā manawa kēia manawa, akāʻo ia.

ʻO ka hoʻopakele he wahi iki ia no ka mea e pono ai e hele i kahi mau menus hohonu ma ka manawa e maʻalahi ke loaʻa i kēlā me kēia manawa / ma hea. A hiki i ka hiki ke hoʻopakele ma kekahi wahi kahi e hiki ai iāʻoe ke hoʻopunipuni iāʻoe iho inā pukaʻoe i waho o nā mea a nele i ka HP a me ka MP. Eia naʻe, hiki ke hanaʻia i ka hana. Aia ke ola ola ma laila inā hoʻopoinaʻoe i ka mālama limaʻana i nā manawa lōʻihi, akā naʻe hiki iāʻoe ke hoʻohei i kahi hakakā pū. E maʻa pinepine, e maʻalahi.

Ke kumu o ke mana i ko lākou Game Boy pakiaka wale nō e pono ai i nā kī pālua, akā ke hāʻawi nei ka pāʻani 3 mau kī pōkole i hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho i nā'ute i, no lailaʻaʻoleʻoe e hoʻokaho i ka papa koho ma nā mea pinepine. Hiki i ka pāʻani ke kōkua i ka mea hoʻoponopono e hiki iāʻoe ke hoʻokele i ka'ōnaeho holoʻokoʻa mai ka mea hoʻoponopono. ʻO kēia kaʻoi aku o nā mea paʻakikī no nā polokalamu keʻele pūnaewele ma mua o ka manaʻo o kekahi. Ua hana ka pāʻani me kahi mea hoʻopiʻi Xbox 360 pūnaewele i ho'āʻo wau i ka pāʻani me ia, akā paha e loli ana kāuʻike. Hiki ke kōkua i kahi hoʻonohonoho maʻamau maʻamau i nā koho a ka pāʻani. Ke hana maikaʻi nei ka joystick maʻemaʻe, a he 4 mau koho likeʻole hiki ke hoʻohana iāʻoe ināʻaʻole maikaʻi ka paʻakikī iāʻoe. ʻO ka pāʻani hoʻi,ʻaʻole ia he waiwai nui loa; Ua hiki iaʻu ke holoholo pili i Mobcrush me ka nuiʻole o ke ala o ka luku,ʻoiaiʻo ka hakakāʻana o nā pāʻani kiʻekiʻe loa. Ua puka pū aku ka pāʻani ma ka manawa hoʻokahi a ma iOS a me Android, a ua maopopoʻo ka hōʻoiaʻana o ka'ōlelo Hawaiʻiʻaʻole ia he hana.

ʻAʻole ka lōʻihiʻo ka Adventures of Mana, a e piʻi i ke kakahiaka a pinepine. Akā, he lōʻihi ka lōʻihi e hoʻomaopopoʻoe i ka lōʻihi o ka lōʻihi e hiki ai ke komo i loko. ʻAʻole nui ka honua aʻaʻole nui loa i ke ala eʻimi ai, akā makemake wau i kahi pāʻani he lōʻihi pōkole me ka lōʻihi ma mua o ka lōʻihi lōʻihi. Hiki ke hopohopo kekahi i ke kumukūʻai $ 13.99, akāʻo Square Enix kēia. ʻO lākou kekahi o nā mea hoʻolaha liʻiliʻi e hele nei no ka pāʻani pīʻani maikaʻi ma ka pūnaewele.

He hana nuiʻo Square Enix ma ka hoʻolahaʻana i ka Adventures of Mana. Hoʻonohonoho i kahi kūlana kiʻekiʻe no ka hopena ma ka hoʻohuiʻana i ka pono e hoʻokani i kahi pāʻani e like me ka mea kumu, akā e hoʻomaopopo ana he mauʻano hoʻohālikelike nā'ōnaehana hou iā lākou. He kumukūʻai ia no ka pāʻani pūnaewele uku, akā he pono ka nānāʻana.