ʻO Microsoft Office Mobile App no ​​Apple Devices

Uaʻaeʻo Office Mobile no iPhone, iPod Touch , iPad, a me iPad Mini a ua komo pū me Word, Excel, a me PowerPoint. Hikiʻole ke kiʻiʻia!

E noʻonoʻo e hoʻololi i nā mana o Microsoft Office ma keʻano o ka'ōnaehana āu e hoʻohana nei iā ia, akā hiki iāʻoe ke hoʻonohonoho a hoʻohui pū me kahi pūnaewele Microsoft hoʻokahi.

Compatibility-Apple / iOS Pūnaewele

ʻOiai e kūkuluʻia ana kēia mau papahana no ka iPhone 5, e holoʻo Office Mobile i ka pūnaehana hana iOS 6.1 ma hope paha, me iPod Touch (5th generation), iPad, a me iPad Mini. ʻO kēlā'ōlelo, no ka iPad, e nānāʻoe i ka Microsoft Office no iPad. ʻAʻole hiki ke loaʻa i kāna mau kikowaena kūʻokoʻa (ponoʻoe e kūʻai i kahi hoʻonohonoho inoa inoa 365 ), akā e hāʻawi aku iāʻoe i kaʻike piha.

ʻO ka wikiwiki wikiō: Interface User and Experience

Inā ua hoʻohanaʻoe i Microsoft Office no Windows Phone, eʻike pahaʻoe i kekahiʻano like me ka mea hoʻohana a me nā mea hana o Mobile Office no iOS, akāʻaʻole naʻe e hāʻawiʻia nā mea a pau e loaʻa ana no Windows Phone ma o kēia polokalamu. Uaʻoi aku ka maʻalahi o ka hōʻeuʻeu ma mua o kāu pākuhi i kaʻike o ka Office,ʻoiai.

Kahi e kiʻi ai i Office Mobile no iOS

Hoʻomaka e hoʻomaka wale? ʻO ka Office Mobile no nā mea i loaʻa iā iOS mai ka hale kūʻai Apple. ʻO kēlā'ōlelo, hiki iāʻoe ke loaʻa nā hiʻohiʻona hou aʻe me ka papa inoa hoʻopili inoa, e like me ia i ho'ākākaʻia ma lalo nei.

E ho'āʻo i ka Mobile Office no ka iPhone me ka Office 365 no Free

ʻO ke kelepona 365 hiki ke komo i nā mea iʻoi aku i loko o nā'ōmole pūnaeweleʻo Office.

Mahalo pahaʻoe pehea e ho'āʻo ai i ka Mobile Office no iOS me Office 365 me ka hoʻokōʻoleʻana i kahi hoʻolālā. ʻO kaʻoluʻolu,ʻo ka hoʻolālāʻo 365 o kaʻaeʻole e hoʻokuʻu iāʻoe e ho'āʻo i ka hoʻohei o ka polokalamu Mobile Office.

ʻO nā Limitena Pūnaewele a me ke Keʻena 365 Pepa inoa
Ua lilo nā keʻena 365 i meaʻike i nā palena o nā palena i hoʻopaʻaʻia ma lalo o kēia mau mahina hou āpau a iʻole nā ​​makahiki āpau,ʻo ia nāʻelimaʻoihana no ka nui o nā hoʻolālā.

ʻO ka lono maikaʻi,ʻo Office Mobile no nā polokalamu polokalamu iOS hikiʻole ke helu aku i ka palena o nā manaʻoʻelima no nā puka o ka hui. ʻO kēia ka mea hiki iāʻoe, no ka laʻana, hiki ke loaʻa iāʻoe nā iPhoniʻelima a iP iP paha me ka Office Mobile a me nāʻoihanaʻelima o Office ma kāu mau polokalamu PC a iʻole Macs.

Ma nāʻaneʻane o nā hoʻonohonoho inoa inoa 365 a pau e hāʻawi iāʻoe e hoʻohui ma Office Mobile no iOS, akā e mālama pono i nāʻike a pau ma mua o ka hoʻoholoʻana i nā mea kūpono iāʻoe, i kouʻohana, aiʻole kāu hui.