2009 - 2012 Mac Pro Memory Upgrades

RAM mau hōʻeia - Tips a me nā leka no ka hana maikaʻi loa

ʻO ka hoʻokōʻana i ka RAM ma 2009, 2010 , aiʻole 2012 Mac Pro kekahi o nā papahanaʻoihanaʻoi aku o kaʻoihana maikaʻi loa e hiki ai iāʻoe ke hana ma luna o ka Mac. ʻO ia paha ka mea nui loa. Me ka hoʻonuiʻana i nā kumukūʻai o ka mīkini, a me ka hoʻolālāʻana o ka RAM hiki ke maʻalahi, e like paha kēia me kahi papahana e pono ai nā mea a pau.

Akā, ma mua o kou leleʻana i kahi e hoʻonui ai i ka hoʻomanaʻoʻana o kāu Mac, pono iāʻoe ke noʻonoʻo inā heʻoiaʻiʻoʻoe i kahi RAM hou. ʻOiai keʻano o ka RAM maʻamauʻole, kūʻaiʻana i ka hoʻomanaʻo e ponoʻole anaʻoe i ka wā o nā manawa a me nā kumu waiwai. Ma kaʻoluʻolu, loaʻa i ka OS X kekahi pono pono e hiki ke hoʻohana iāʻoe no ka nānāʻana i ka hana hoʻomanaʻo i kaʻikeʻana iāʻoe inā makemakeʻoe i RAM hou.

2009 Mac Pro Pūnaeweleʻike

ʻO 2009 Mac Pro ka mea mua e hāʻawi i nā FB-DIMMS (Module Buffered Dual In-Line Memory Modules) a me ko lākou mau wela nui, i hoʻohanaʻia i nā makahiki mua o Mac Pro-Mac.

ʻO 2009 Mac Pro hoʻohana i kēiaʻano RAM ma kahi:

PC3-8500, 1066 MHz, DDR3 NĀ KUMU KĀLĀWAI KĀLĀ

No laila, he aha keʻano o ia mea?

2010 a me ka 2012 Mac Pro Kūlana Kūlana

Hoʻohana nā Mac Pro 2010 a me 2012 i nā hōʻoia likeʻoleʻelua o ka RAM, ma muli o keʻano o ka hoʻokomoʻia o keʻano o ka mea hoʻohana.

Hiki ke hoʻohana i ka hoʻomaluʻana o PC3-8500 ma 6-core a 12-core Mac Pros. Hiki i nā mea hoʻomanaʻo hoʻomanaʻo o ka pūnaewele ke ho'ēmi i ke ana o ka uaki no ke kūlikeʻana me ka RAM māmā, akā e loaʻa iāʻoe ka hana maikaʻi loa inā e kūlikeʻoe i nā mea hana wikiwiki me ka RAM wikiwiki.

Hiki iāʻoe ke nīnau i ke kumu e noʻonoʻo aiʻoe e hoʻohana i ka RAM māmā. Ināʻoe i hoʻouka i kahi papahana aʻoi aʻe paha mai kahi quad-core i ka 6-core, i kēia manawa ua hoʻonohoʻia ka RAM māmā. Hiki iāʻoe ke hoʻomau i ka hoʻohanaʻana i ka RAM māmā, akā ke'ōlelo aku nei au i ka hoʻomaikaʻi houʻana i ka RAM wikiwiki i ka hikiwawe loa i ka loaʻaʻana o ka meaʻoi aku ma waho o kāu polokalamu hoʻolaula.

Ke hoʻoukaʻana i RAM i ka 2009, 2010, a me ka Mac Mac 2012

I ka wā e hiki mai ai i RAM, uaʻano like like nā 2009 Mac, 2009, a me 2012. ʻO ke kahua hoʻolālā hoʻomanaʻoʻana a me kaʻikeʻana o nā laina e pili ana i nā kuhi memo o ka pūnaewele.

ʻO ka hoʻololi nui i ka hoʻokomoʻana i ka RAM ka mea hana. ʻO ka'ōnaehana'ōpili hoʻokahi me ka'ōpala papahana me kahi pahu mahana nui hoʻokahi a me kahi o 4 mau manaʻo hoʻomanaʻo (fig 2). Aia nā'ōpili lua-polokalamu kelepona i ka'ōpili hana me nā kahawai wela nuiʻelua a me 8 mau manaʻo hoʻomanaʻo (fig 3). E hoʻonuiʻia nāʻanuʻu 8 i nā papa oʻehā; aia kēlā me kēia hui ma hope o kāna pūnaewele.

ʻAʻole i hoʻokumuʻia nā kuhi hoʻomanaʻoʻana. Hiki i nā mea hana i ka Mac Pro ke komo iʻekolu mau kaha hoʻomanaʻo, i hoʻounaʻia i ko lākou mau waihona hoʻomanaʻo i ka hoʻokohuʻana.

Hoʻokahi o nā mea hana

Keʻano hana lua

Hoʻohālikelike 3 a me 4, a me nā māwae 7 a me 8, e hoʻokaʻawale i kahi pūnaewele hoʻomanaʻo. Hoʻomaopopoʻia ka hana hoʻomanaʻo maikaʻi loa ināʻaʻole hoʻokauʻia ka māhele 4 (hoʻokahi-processor model) a iʻole 4 a me 8 (ʻelua mau model processor). Ma ka paʻiʻoleʻana i ka lua o nā kuhi hoʻomanaʻo pūnaewele, uaʻaeʻoe i kēlā me kēia module hoʻomanaʻo e hoʻohui i kona pūnaewele hoʻomanaʻo pono'ī.

Inā kohoʻoe e hoʻonui i nā kuhi hoʻomanaʻo hope loa, hiki iāʻoe ke hoʻoemi i ka hana hoʻomanaʻo i ka hoʻomanaʻo, akā i ka manawa e hoʻokomoʻia ai ka pūnaewele ma nā māmala pāʻani.

Manaʻo Limu

Wahi a Apple,'ōlelo ka 2009, 2010, a me 2012 Mac Pros 16 GB o RAM ma nā hiʻohiʻona quad-core a 32 GB o RAM i nāʻano 8-nui. Akā, ua hoʻokumuʻia kēia kākoʻo kūlana ma ka nui o nā modula RAM i loaʻa i ka wā i hoʻomaka mua aiʻo Mac Pro i ka kūʻai. Me nā'ōnaehana o kēia manawa i kēia manawa, hiki iāʻoe ke hoʻokomo pono i 48 GB o RAM i ke kāhāhā quad-core a hiki i ka 96 GB o RAM i ka 8-core version.

Loaʻa nā modula pūnaewele no ka Mac Pro i 2 GB, 4 GB, 8GB, a me 16 GB nui. Inā kohoʻoe i nā modula 16 GB, hiki iāʻoe ke hoʻopiha wale i nā mākuhi hoʻomanaʻoʻekolu. Eia hou,ʻaʻole hiki iāʻoe ke hoʻohui i nā modula o nāʻano likeʻole; inā kohoʻoe e hoʻohana i nā modula 16 GB, pono lākou a pau i 16 GB.

ʻO ka nui o kahi nohona'āina no ka mea hoʻohana hoʻokahi Mac Pro

ʻO ka heluna kanaka kahi e makemake nuiʻia no ka Dual-Processor Mac Pro

Hoʻolaha ma nā ho'āla o luna nei, nā mākū 4 a me 8 nā mea hope loa e hoʻonuiʻia, e hōʻoia ana i ka hana hoʻomanaʻo piha loa.

Nā Hoʻolaha Hoʻopaʻauao Moho

Nā Pūnaewele Pūnaewele

Loaʻa ka Mac no Mac Pros mai nā kumuhanaʻekolu. ʻO nā mea aʻu e loulou nei i kēia mau mea he mau koho wale nō ia e loaʻa ana, a ua heluʻia ma ka papa pāʻane.

Wahiʻia: 7/16/2013

Hoʻohou hou: 7/22/2015